TENTANG KAMI

Terobosan

  • about-img

Youte

BUBUKA

Dingzhou Youte Machining Manufacturing Co., Ltd. didaptarkeun di 2017 sareng tempatna di Kota Dingzhou, Propinsi Hebei, Cina, anu legana 10.000 méter pasagi. Kami produsén profesional mesin kawat bolong. Ti saprak 2008, kami parantos ngekspor ka 40 nagara sareng daérah di dunya, kalebet Malaysia, Thailand, Vietnam, Spanyol, Afrika Kidul, Afrika Kalér, Iran, India, Maroko, Argentina, jsb.

  • -
    Didaptarkeun di 2017
  • -
    Pangalaman 22 taun
  • -+
    Diekspor ka 40 nagara
  • -
    Ngawengku luas 10.000

produk

Inovasi

  • Small Winding Machine

    Mesin Winding Leutik

    Mesin Katerangan Mesin Gulungan Leutik: Kawat caket-rangkep Kawat coiled alit Kagunaan: dianggo pikeun pangawat kawat konstruksi, ngariung ngebon, panjang, diaméter gulung, bungkus tiasa dihasilkeun numutkeun kabutuhan pelanggan, merenah, gancang sareng éndah. Kawat coiled leutik dibagi kana kawat coiled leutik galvanis, kawat coiled leutik PVC, annealed kawat coiled leutik, stainless steel kawat coiled leutik, tembaga-plated kawat coiled leutik, kawat tambaga kawat coiled leutik, jsb Spésifikasi: Dina ...

  • Garden Net Machine

    Mesin Net Taman

    Pedaran Mesin Net Taman Bahan tina netting kebon: kawat PVC, palastik dilapis kawat, ngagaduhan ciri résistansi korosi, penampilan anu saé, sareng panyalindungan anu épéktip Produk ngagunakeun bahan baku bermutu tinggi, sareng parantos ngalaman perlakuan permukaan khusus, anu kalintang saéna tahan ka korosi. Produk réngsé mikaresep jaminan kualitas sapuluh taun. Gampang dipasang: Henteu kedah aksésoris khusus pikeun pamasangan produk, sareng push-type insta ...

  • hexagonal wire mesh machine

    héksagonal kawat bolong ma ...

    Mesin Kawat Hexagonal Kawat Jala Hexagonal wire bolong mangrupikeun kawat bolong anu didamel tina bolong kawat beveled (héksagonal) anu dianyam tina kawat logam. Diaméter kawat anu digunakeun beda-beda numutkeun ukuran bolong kawat héksagonal. Kisi héksagonal alit kalayan lapisan logam galvanis biasana nganggo kawat logam kalayan diaméter 0.4-2.0 mm, sareng anu nganggo lapisan PVC biasana nganggo kabel logam PVC kalayan diaméter 0.8-2.0 mm. Jaring héksagonal jenis ieu seueur dianggo dina jaring isolasi lahan pertanian, padang rumput heureuy ...

  • Automatic hexagonal wire mesh machine

    Wi hégagonal otomatis ...

    Otomatis Hexagonal Wire Mesh Machine Hexagonal wire bolong nyaéta bolong kawat anu diwangun tina diagonal cut wire mesh (hexagonal) anyaman tina kawat logam. Diaméter kawat anu digunakeun beda-beda numutkeun ukuran bolong kawat héksagonal. Kisi héksagonal alit kalayan lapisan logam galvanis biasana nganggo kawat logam kalayan diaméter 0.4-2.0 mm, sedengkeun grid sareng lapisan PVC biasana nganggo kabel logam PVC kalayan diaméter 0.8-2.0 mm. Jaring héksagonal jenis ieu seueur dianggo dina jaring isolasi tegalan ...

  • Gabion mesh machine

    Mesin Gabion bolong

    Gabion bolong mesin Batu kandang mesin bersih disebut ogé mesin net héksagonon ageung. Mesin gabion bolong ieu ngagaduhan struktur anu horisontal sareng dianggo ngahasilkeun meshes héksagonal ageung kalayan sagala rupa lébar sareng sababaraha ukuran bolong. Bahan baku na tiasa kawat beusi galvanis atanapi kawat beusi polivinil klorida, kawat beusi GALFAN sareng sajabina. Mesin gabion bolong tiasa nyayogikeun produk gabion bolong pikeun sababaraha proyék konstruksi. Produk Gabion biasana dianggo ngajaga sareng ngadukung jalan, ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Perkenalan lengkep kawat berduri biasa

    Kawat berduri dipintal sareng dijait ku mesin kawat berduri otomatis. Biasa dikenal salaku tribulus beusi, kawat berduri, kawat berduri. Jinis produk bérés: untaian pulas kawat tunggal sareng untaian pulas kawat ganda. Bahan baku: kualitas luhur karbon ...

  • Bubuka tina gabion net

    Jaring Gabion tiasa dianggo pikeun pangrojong lamping, dukungan pit pondasi, jaring gabion beton disemprot dina permukaan batu, vegetasi lamping (penghijauan), pager isolasi karéta api sareng jalan tol, sareng ogé tiasa dijantenkeun kurungan sareng tikar jaring pikeun Walungan perlindungan anti scouring, bendungan sareng se ...