Tentang Kami

Wilujeng sumping di Youte

Dingzhou Youte Machining Manufacturing Co., Ltd. didaptarkeun di 2017 sareng tempatna di Kota Dingzhou, Propinsi Hebei, Cina, anu legana 10.000 méter pasagi. Kami produsén profesional mesin kawat bolong. Ti saprak 2008, kami parantos ngekspor ka 40 nagara sareng daérah di dunya, kalebet Malaysia, Thailand, Vietnam, Spanyol, Afrika Kidul, Afrika Kalér, Iran, India, Maroko, Argentina, jsb.

Ti saprak didirikeun, perusahaan parantos nuturkeun filsafat bisnis "integritas heula, jasa heula", komitmen pikeun produksi sareng pamekaran mesin bolong kawat, sareng ngantep mesin kawat bolong urang angkat ka dunya.

1

2Kami ngan ukur nganggo bahan anu pangsaéna, ngolah sareng ngahasilkeun bagian nyalira, sareng pamustunganana ngahasilkeun mesin anu saé pikeun konsumén kuring. Mangsa jaminan produk urang 2 taun, mimitian ti panggunaan mesin pikeun mesin, upami pelanggan peryogi teknisi urang, kami bakal ngintun teknisi pikeun ngalaksanakeun produksi sareng debugging mesin, latihan karyawan sareng jasa anu sanés.

Kami tulus ngabagéakeun palanggan domestik sareng asing pikeun nganjang ka pabrik kami, milih kami, anjeun bakal kéngingkeun naséhat anu cocog, téknologi canggih sareng kualitas layanan purna jual.

Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Perusahaan ngahargaan semangat wirausaha "waspada, kerja keras, sareng tanggung jawab, sareng nyiptakeun lingkungan perusahaan anu saé kalayan integritas, win-win, sareng filsafat bisnis inovatif. Éta nganggo modél manajemén anu énggal, téknologi sampurna, jasa perhatian, sareng kualitas alus teuing salaku dasar pikeun salamet. Kami salawasna keukeuh konsumén heula, ngalayanan konsumén ku haté, sareng ngagunakeun jasa kami sorangan pikeun ngingetkeun konsumén. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun nganjang ka perusahaan kami sareng ngabimbing padamelan urang. Upami anjeun resep kana kami produk atanapi gaduh patarosan, anjeun tiasa langsung ngirimkeun kami Ninggalkeun pesen atanapi ngahubungi kami langsung. Saatos nampi inpormasi anjeun, kami bakal ngatur waktos ngahubungi anjeun dina waktosna. Kami tulus ngaharepkeun pikeun gawé bareng babaturan ti sadaya lapisan masarakat, ngiringan kahareup, sareng bagi hasil anu berhasil! Wilujeng rerencangan ti sagala rupa lapisan masarakat anu sumping sareng nganjang, Pitunjuk sareng negosiasi bisnis.

Pabrik kami

fac-(2)
fac-(3)
fac-(1)
fac-(4)