Mesin bolong kawat héksagonal otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Kawat Hexagonal Otomatis otomatis

Hexagonal wire mesh mangrupikeun bolong kawat anu didamel tina bolong kawat diagonal (héksagonal) anyaman tina kawat logam. Diaméter kawat anu digunakeun beda-beda numutkeun ukuran bolong kawat héksagonal. Kisi héksagonal alit kalayan lapisan logam galvanis biasana nganggo kawat logam kalayan diaméter 0.4-2.0 mm, sedengkeun grid sareng lapisan PVC biasana nganggo kabel logam PVC kalayan diaméter 0.8-2.0 mm. Jaring héksagonal jenis ieu seueur dianggo dina jaring isolasi lahan pertanian, pager susukan, kandang sato sareng témbok wangunan. Ieu produk anu ngajangjikeun pisan.

Mesin bolong kawat héksagonal otomatis anu dihasilkeun ku pabrik kami sadar otomatisasi produksi kawat héksagonal bolong. Jinis mesin bersih héksagonal ieu nyingkirkeun kaseueuran struktur mékanis, sareng dirobih tina transmisi mékanis kana motor anu langsung nyetir mesin pikeun ngajalankeun, anu tiasa ngirangan tingkat kagagalan mesin sareng noise anu dihasilkeun ku mesin. Rangkaian produk ieu ogé ngadopsi téknologi anyaman prinsip positip sareng negatif pikeun langsung ngahasilkeun jaring héksagonal logam anu cocog pikeun spésifikasi alat tenun. Ayeuna aya sababaraha modél, sapertos 1/2 inci, 3/4 inci, 1 inci, 1.2 inci, 1,5 inci, 2 inci, 3 inci, sareng sajabana Rupa-rupa mesin sareng asesoris ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Mesin nyulam bersih héksagonal logam ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi stabil, kinerja anu saé, épisiensi tinggi sareng pangropéa anu merenah. Ékspor ka Éropah, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika sareng nagara sareng daérah sanés.

Parameter téknis dasar

Jenis

 Ukuran bolong

Mm)

Diaméter kawat

(mm)

Lebar maksimum

(mm)

Kakuatan Motor

(kw)

1/2 '

15.5

0.4-0.8

2000—4200

2.2

3/4 '

21

1 '

28

1.2 '

32

1,5 '

41

2 '

53

0,5-1,0

3

2.2 '

60

3 '

80

 0.6-2.0

4

4 '

100

Komentar: Tiasa ngadamel jinis khusus

Fitur

1. Mesin net héksagonal hexagonal lengkep otomatis ngadopsi desain layar toél komputer PLC, épisiensi tinggi sareng mesin ékonomi konfigurasi tinggi, téknologi program nilai mutlak, presisi tinggi, servo drive, kinerja stabil sareng operasi aman.

2. Pinuh otomatis CNC positif sareng négatip mesin corong kawat héksagonal bolong dilengkepan opat motor servo pikeun pangiriman sakaligus, sanés pangiriman mékanis tradisional. Sora rendah, gancang gancang, produksi stabil, efisiensi produksi tinggi, biaya produksi murah, jst.

3. Masang sareng nyetél sistem alarm infra merah, komputer sacara otomatis ngitung, ngeureunkeun kawat otomatis, ngirangan runtah waktos ngalereskeun jaring saatos kawat rusak rusak, sareng ningkatkeun épisiensi produksi.

4. Kontrol sistem komputer komputer PLC presisi tinggi, bolongna geulis, datar sareng seragam, sareng tiasa diperkuat di tengah bolong sagala kanggo ningkatkeun kakuatan tarik.

5. mesin dilengkepan sistem pelumasan otomatis sareng ngadopsi pelumasan terpusat, anu fleksibel sareng merenah pikeun dioperasikeun sareng manjangkeun umur mesin.

Anggo

Hexagonal bolong disebut ogé corong bolong, bolong insulasi, sareng bolong bermata lemes. Jaring héksagonal alit ieu biasana dianggo pikeun tuang hayam, bebek, angsa, kelenci sareng pager kebon binatang, mesin panyalindungan, pager jalan raya, pager stadion sareng jaring perlindungan sabuk héjo jalan, penanaman lungkawing (penghijauan), permukaan batu gunung anu ngagantung jaring Nyemprot sareng sajabina Saatos bolong kawat didamel kana wadah buleud ngawangun, kotak bersih dieusi batu kacau, sareng sajabana, anu tiasa dianggo ngajaga sareng ngadukung tanggul laut, lereng gunung, jalan, jembatan, waduk sareng rékayasa sipil sanés. Mangrupikeun bahan anu saé pikeun pangendali banjir sareng tahan banjir.

Komposisi

1. mesin bolong kawat héksagonal 

2. Spol

3. Spool nangtung

4. mesin pungkal

5. Kawat pageuh nangtung

Rujukan perenah

Automatic-hexagonal-wire-mesh-machine4025

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk