Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Mesin kawat berduri

  • single strand barbed wire machine

    mesin kawat berduri untai tunggal

    Pedaran mesin kawat berduri untai tunggal CS-B kawat gantung tunggal-strand diwangun ku dua bagian: gulungan sareng gulungan, sareng dilengkepan tilu gulungan. Mesin tiasa dioperasikeun kalayan lancar, kalayan low noise, kaamanan produksi tinggi, konsumsi énergi rendah sareng efisiensi produksi tinggi. Kontrol cacah éléktronik anu maju mangrupikeun hiji-hijina alat anu ayeuna ngahasilkeun kawat berduri tunggal. Bahan baku: kawat waja karbon-kualitas rendah kualitas luhur (elektro-galvanis, hot-dip galvanis, plastik c ...
  • Double Strand Barbed Wire Machine

    Ganda Strand Barbed Mesin Kawat

    Ganda Strand Barbed Wire Machine CS-Mesin kawat waja diwangun ku dua bagian: gulung-gulung sareng rewinding. Éta dilengkepan opat gulungan pamayaran. Bagéan mesin dianggo sauyunan, beroperasi lancar, beroperasi fleksibel sareng andal, sareng ngadopsi kontrol étang éléktronik anu maju. Hiji-hijina alat anu ayeuna ngahasilkeun kawat berduri dua untai. Bahan baku: kawat waja karbon-rendah kualitas luhur (éléktro-galvanis, panas-beuleum galvanis, palapis plastik, disemprot) kawat. Kawat duri beusi ...