Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

mesin pager rante link

  • Chain link fence machine

    Mesin pager link

    Mesin Pager Ranté Link pager ranté otomatis pager mesin ogé disebut mesin inten bolong, mesin bolong pangrojong tambang batubara, mesin jangkar bolong. Mesin pager link ranté nyaéta mesin kawat bolong anu nganyam kawat waja karbon-low, kawat stainless steel, kawat alloy aluminium, kawat PVC sareng kabel kawat semprot kana pager ranté link. Gridna seragam, permukaanna rata, sareng penampilan na elegan. , Lebar kawat anu tiasa diatur, diameter kawat anu tiasa diatur, henteu gampang dikorosi, umur panjang, saderhana ...