Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Mesin bolong kawat héksagonal CNC

  • Automatic hexagonal wire mesh machine

    Mesin bolong kawat héksagonal otomatis

    Otomatis Hexagonal Wire Mesh Machine Hexagonal wire bolong nyaéta bolong kawat anu diwangun tina diagonal cut wire mesh (hexagonal) anyaman tina kawat logam. Diaméter kawat anu digunakeun beda-beda numutkeun ukuran bolong kawat héksagonal. Kisi héksagonal alit kalayan lapisan logam galvanis biasana nganggo kawat logam kalayan diaméter 0.4-2.0 mm, sedengkeun grid sareng lapisan PVC biasana nganggo kabel logam PVC kalayan diaméter 0.8-2.0 mm. Jaring héksagonal jenis ieu seueur dianggo dina jaring isolasi tegalan ...