Taros Kami

Dingzhou Youte Mesin Manufaktur Perusahaan Terbatas

Alamat

Zona Industrial Lixinzhuang

Dingzhou, Hebei, Cina

Telepon

0086-17325299051

0086-13633327408

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami