Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Mesin kawat berduri dua untai

  • Double Strand Barbed Wire Machine

    Ganda Strand Barbed Mesin Kawat

    Ganda Strand Barbed Wire Machine CS-Mesin kawat waja diwangun ku dua bagian: gulung-gulung sareng rewinding. Éta dilengkepan opat gulungan pamayaran. Bagéan mesin dianggo sauyunan, beroperasi lancar, beroperasi fleksibel sareng andal, sareng ngadopsi kontrol étang éléktronik anu maju. Hiji-hijina alat anu ayeuna ngahasilkeun kawat berduri dua untai. Bahan baku: kawat waja karbon-rendah kualitas luhur (éléktro-galvanis, panas-beuleum galvanis, palapis plastik, disemprot) kawat. Kawat duri beusi ...