Mesin Gabion bolong

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Gabion bolong

Mesin kandang batu ogé disebut mesin net héksagonon gedé. Mesin gabion bolong ieu ngagaduhan struktur anu horisontal sareng dianggo ngahasilkeun meshes héksagonal ageung kalayan sagala rupa lébar sareng sababaraha ukuran bolong. Bahan baku na tiasa kawat beusi galvanis atanapi kawat beusi polivinil klorida, kawat beusi GALFAN sareng sajabina. Mesin gabion bolong tiasa nyayogikeun produk gabion bolong pikeun sababaraha proyék konstruksi. Produk Gabion biasana dianggo pikeun ngajagi sareng ngadukung jalan, jalan karéta, bandara sareng daérah padumukan nalika prosés solokan. Tembok nahan tiasa didamel pikeun jaring panyalindungan basisir, panyalindungan bank walungan, waris walungan, lahan pertanian, pager susukan, kandang sato, jaring pembibitan laut jero, jaring penguat témbok sareng jaring isolasi sanés mangrupikeun produk anu ngajangjikeun pisan.

Parameter téknis dasar

Ukuran bolong

(mm)

Lebar maksimum

(mm)

Diaméter kawat

(mm)

Nomer pulas

(mm)

Kakuatan Motor

(KW)

Beurat

(T)

60 * 80

4000

1.0-3.0

3 atanapi 5

4

4.5-8.5

80 * 100

80 * 120

90 * 110

100 * 120

120 * 140

120 * 150

130 * 140

Perhatosan: Tiasa ngadamel jinis khusus.

Fitur

1. Ngagabungkeun paménta pasar, ngabaru produk anyar, ngirangan biaya investasi 50% dibandingkeun sareng mesin bersih gabion beurat tradisional, sareng ningkatkeun efisiensi produksi;

2. mesin ngadopsi struktur horizontal, mesin ngalir langkung lancar;

3. Jilidna dikirangan, daérah anu dikuasai diréduksi, konsumsi tanaga dikirangan pisan, sareng biaya produksi dikirangan ku sababaraha cara;

4. Operasi langkung saderhana, dua jalma tiasa beroperasi, ngirangan pisan biaya tenaga kerja jangka panjang;

5. Lumaku pikeun sagala rupa bahan sapertos panas-beuleum kawat galvanis, alloy séng-aluminium, kawat waja low-karbon, elektro-galvanis, kawat dilapis PVC;

6. Lebarna tiasa ngahontal 4m, sareng dua jaring 1,5m tiasa dihasilkeun dina waktos anu sami pikeun ningkatkeun efisiensi produksi. Kisaran lombang nyaéta 1.0 ~ 3.0mm. Kawat kandel tiasa dianyam. Ukuran bolong tina kandang batu biasa nyaéta: 60x80, 80x100, 100x120, 120x140, 120x150

Komposisi

1. mesin bolong gabion

2. mesin gulung

3. mesin ngaleutikan

4. Pangaturan tegangan

5. Baler hidrolik

Rujukan perenah

gabion mesh machine2260

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk