Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

mesin bolong gabion

  • Gabion mesh machine

    Mesin Gabion bolong

    Gabion bolong mesin Batu kandang mesin bersih disebut ogé mesin net héksagonon ageung. Mesin gabion bolong ieu ngagaduhan struktur anu horisontal sareng dianggo ngahasilkeun meshes héksagonal ageung kalayan sagala rupa lébar sareng sababaraha ukuran bolong. Bahan baku na tiasa kawat beusi galvanis atanapi kawat beusi polivinil klorida, kawat beusi GALFAN sareng sajabina. Mesin gabion bolong tiasa nyayogikeun produk gabion bolong pikeun sababaraha proyék konstruksi. Produk Gabion biasana dianggo ngajaga sareng ngadukung jalan, ...