Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Mesin gulungan Gabion

  • Gabion winding machine

    Mesin gulungan Gabion

    Mesin Gabion Winding Mesin spring winding mangrupikeun paranti ngadukung mesin kandang batu. Alatna ngagaduhan sababaraha batang spring berliku, anu muterkeun dina waktos anu sami saatos ngamimitian, Cinyusu sacara otomatis tatu, sareng éta tiasa diputer sareng tatu sababaraha lapisan kanggo ningkatkeun panjang spring anu ngagulung, ngirangan jumlah parobihan nalika muterkeun kawat, sareng ningkatkeun efisiensi kawat pulas. Mesin spring winding ngan ukur kedah ngarobih ...