Mesin Net Taman

Pedaran pondok:

Mesin anyaman jaring kebon anu dihasilkeun ku pabrik urang mangrupikeun jinis mesin anyaman jaring logam anyar kalayan ciri unikna nyalira. Rangkaian produk ieu nganggo téknologi anyaman kawat bolong, anu sacara langsung tiasa ngahasilkeun jaring kebon kalayan spésifikasi anu pas. Rupa-rupa mesin sareng asesoris tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Pigura na utami dilas ku baja saluran kualitas luhur, sareng kakuatan na disayogikeun ku motor listrik. Mesin anyaman kebon kebon logam ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi stabil, kinerja anu saé, efisiensi tinggi sareng pangropéa anu merenah.
Mesin diwangun ku bagian kawat jalangan sareng kawat nempatkeun bagian. Mesin peryogi padamel pikeun beroperasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Taman Net Mesin Pedaran

Bahan tina netting kebon: kawat PVC, palastik dilapis kawat, ngagaduhan ciri résistansi korosi, penampilan anu saé, sareng panyalindungan anu épéktip

Fitur

Produkna nganggo bahan baku bermutu, sareng parantos ngalaman perlakuan permukaan khusus, anu tahan pisan ka korosi. Produk réngsé mikaresep jaminan kualitas sapuluh taun.

Gampang dipasang: Henteu diperyogikeun asesoris khusus pikeun pamasangan produk, sareng metoda instalasi push-type diadopsi, anu gampang dicekel, saderhana sareng gancang, sareng ngirangan biaya.

Bending anu cocog nyiptakeun épék éstétika unik tina produk ieu, sareng permukaanna diubaran ku sababaraha warna, sapertos konéng, héjo, sareng beureum. Kombinasi warna anu béda tina kolom sareng bolong bahkan langkung pikaresepeun.

Éta ngagaduhan kinerja anti korosi anu saé, anti sepuh sareng penampilan anu saé. Pamasangan saderhana sareng gancang. Éta tiasa seueur dianggo dina pager, hiasan, perlindungan sareng fasilitas sanés dina industri sapertos industri, pertanian, administrasi kota, sareng transportasi. Éta ngagaduhan ciri akurasi filtrasi anu saé, intensitas beban tinggi sareng béaya rendah.

Aplikasi

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk