Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Mesin Net Taman

  • Garden Net Machine

    Mesin Net Taman

    Mesin anyaman jaring kebon anu dihasilkeun ku pabrik urang mangrupikeun jinis mesin anyaman jaring logam anyar kalayan ciri unikna nyalira. Rangkaian produk ieu nganggo téknologi anyaman kawat bolong, anu sacara langsung tiasa ngahasilkeun jaring kebon kalayan spésifikasi anu pas. Rupa-rupa mesin sareng asesoris tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Pigura na utami dilas ku baja saluran kualitas luhur, sareng kakuatan na disayogikeun ku motor listrik. Mesin anyaman kebon kebon logam ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi stabil, kinerja anu saé, efisiensi tinggi sareng pangropéa anu merenah.
    Mesin diwangun ku bagian kawat jalangan sareng kawat nempatkeun bagian. Mesin peryogi padamel pikeun beroperasi.