mesin bolong kawat héksagonal

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Hexagonal Kawat bolong Mesin

Hexagonal wire mesh mangrupikeun bolong kawat anu didamel tina bolong kawat beveled (héksagonal) anu dianyam tina kawat logam. Diaméter kawat anu digunakeun beda-beda numutkeun ukuran bolong kawat héksagonal. Kisi héksagonal alit kalayan lapisan logam galvanis biasana nganggo kawat logam kalayan diaméter 0.4-2.0 mm, sareng anu nganggo lapisan PVC biasana nganggo kabel logam PVC kalayan diaméter 0.8-2.0 mm. Jaring héksagonal jenis ieu seueur dianggo dina jaring isolasi lahan pertanian, pager susukan, kandang sato sareng penguatan tembok gedong. Ieu produk anu ngajangjikeun pisan.

Alat karat héksagonal bolong héksagonal positip sareng négatip LSW anu dihasilkeun ku pabrik urang mangrupikeun jinis éngkat bolong anyar anu nyerep téknologi canggih asing sareng strukturna, ngadopsi téknologi pamrosésan canggih domestik, sareng ngagaduhan ciri anu unik. Rangkaian produk ieu nganggo téknologi anyaman tina prinsip maju sareng mundur pikeun langsung ngahasilkeun jaring héksagonal logam anu cocog pikeun spésifikasi alat tenun. Ayeuna aya sababaraha rupa modél sapertos 1/2 inci, 3/4 inci, 1 inci, 1.2 inci, 1,5 inci, 2 inci, 3 inci, sareng sajabana Rupa-rupa mesin sareng asesoris ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Mesin jalinan jaring héksagonal logam ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi anu stabil, kinerja anu saé, kauntungan anu saé sareng pangropéa anu merenah. Diekspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika sareng nagara sareng daérah sanés.

Parameter téknis dasar

Jenis

 Ukuran bolong

Mm)

Diaméter kawat

(mm)

Lebar maksimum

(mm)

Kakuatan Motor

(kw)

1/2 '

15.5

0.4-0.8

2000—4200

2.2

3/4 '

21

1 '

28

1.2 '

32

1,5 '

41

2 '

53

0,5-1,0

3

2.2 '

60

3 '

80

 0.6-2.0

4

4 '

100

Komentar: Tiasa ngadamel jinis khusus

Fitur

1. Kalayan alat marake kopling, éta tiasa jogging, mesin ngalir lancar sareng noise low;

2. Pasang eureun kawat rusak otomatis sareng konter. Nalika kawat rusak lumangsung nalika prosés anyaman mesin, jaring rusak atanapi méter panjangna otomatis bakal lirén nalika di tempatna, sareng alarm; ngirangan rusak net sareng ningkatkeun efisiensi produksi;

3. bolong rapih sareng rata, sareng tiasa diperkuat di tengah bolong wae kanggo ningkatkeun kakuatan tarik tina bolong;

4. mesin dilengkepan sistem pelumasan otomatis, anu ngadopsi pelumasan terpusat, anu langkung merenah dianggo;

5. Lebar net, mesin lega 2.6mm-6mm, tiasa ninun sababaraha jaring dina waktos anu sami, sacara efektif ningkatkeun kaluaran.

Anggo

Hexagonal bolong disebut ogé corong bolong, bolong insulasi, sareng bolong bermata lemes. Jaring héksagonal alit ieu biasana dianggo pikeun tuang hayam, bebek, angsa, kelenci sareng pager kebon binatang, mesin panyalindungan, pager jalan raya, pager stadion sareng jaring perlindungan sabuk héjo jalan, penanaman lungkawing (penghijauan), permukaan batu gunung anu ngagantung jaring Nyemprot sareng sajabina Saatos bolong kawat didamel kana wadah buleud ngawangun, kotak bersih dieusi batu kacau, sareng sajabana, anu tiasa dianggo ngajaga sareng ngadukung tanggul laut, lereng gunung, jalan, jembatan, waduk sareng rékayasa sipil sanés. Mangrupikeun bahan anu saé pikeun pangendali banjir sareng tahan banjir.

Komposisi

1. mesin bolong kawat héksagonal 

2. Spol

3. Spool nangtung

4. mesin pungkal

5. Kawat pageuh nangtung

Rujukan perenah

hexagonal-wire-mesh-machine3386

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk