Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Baler hidrolik

  • hydraulic baler

    baler hidrolik

    Hidrolik Baler Mesin ieu utamina diwangun ku pigura, plat tekanan, silinder minyak, unit pompa minyak, tank minyak, kotak listrik sareng sajabina. Nalika mesin dioperasikeun, minyak tekanan anu disayogikeun ku unit pompa minyak diwatesan ku klep kaamanan sareng lebet kana klep panunjuk manual. Nalika klep arah manual jalan dina posisi kénca, minyak tekanan lebet kana rohangan luhur silinder, sareng pelat tekanan ngalir ka handap ngalangkungan piston sareng rod piston. Th ...