Warta

  • Detailed introduction of ordinary barbed wire

    Perkenalan lengkep kawat berduri biasa

    Kawat berduri dipintal sareng dijait ku mesin kawat berduri otomatis. Biasa dikenal salaku tribulus beusi, kawat berduri, kawat berduri. Jinis produk bérés: untaian pulas kawat tunggal sareng untaian pulas kawat ganda. Bahan baku: kualitas luhur karbon ...
    Maca deui
  • Introduction of gabion net

    Bubuka tina gabion net

    Jaring Gabion tiasa dianggo pikeun pangrojong lamping, dukungan pit pondasi, jaring gabion beton disemprot dina permukaan batu, vegetasi lamping (penghijauan), pager isolasi karéta api sareng jalan tol, sareng ogé tiasa dijantenkeun kurungan sareng tikar jaring pikeun Walungan perlindungan anti scouring, bendungan sareng se ...
    Maca deui
  • Hexagonal net machine adopting forward and reverse twisting principle

    Mesin héksagonal net nyoko kana prinsip ngabalikkeun sareng ngabalikkeun

    Mesin bolong héksagonal bolong tiasa dibagi kana dua kategori, hiji nyaéta gesekan roller tradisional gesekan kawat héksagonal bolong, sareng anu sanés mangrupikeun jinis mesin kawat bolong héksagonal anu langsung disetir ku w ...
    Maca deui
  • Babandingan mesin pager rantai kawat tunggal sareng mesin pager ranté kawat ganda

    1. Syarat pikeun sutra: 1) Mesin dual-kawat ngagaduhan syarat anu ketat dina bahan baku. Dina waktos anu sasarengan, kakuatan lemes sareng lemes tina dua kabel input kedah teras-terasan ngahasilkeun. Nalika kakuatan hiji o ...
    Maca deui