Perkenalan lengkep kawat berduri biasa

Kawat berduri dipintal sareng dijait ku mesin kawat berduri otomatis. Biasa dikenal salaku tribulus beusi, kawat berduri, kawat berduri. Jinis produk bérés: untaian pulas kawat tunggal sareng untaian pulas kawat ganda. Bahan baku: kawat baja karbon rendah kualitas luhur. Prosés perlakuan permukaan: elektro-galvanizing, panas-dip galvanizing, palapis palastik, nyemprot plastik. Aya warna biru, héjo, konéng sareng anu sanésna. Kagunaan: Dipaké pikeun panangtayungan isolasi wates padang rumput hejo, jalan karéta, jalan raya, jsb.

Klasifikasi Ku Metoda Twisting

image1
image2

Kawat berduri mangrupikeun jaring pelindung isolasi anu didamel ku cara ngagulung kawat beusi tina kawat utama (kawat untai) ngalangkungan mesin kawat berduri, sareng ngalangkungan sababaraha prosés anyaman.

Aya tilu cara pulas pikeun kawat berduri: pulas payun, pulas mundur, sareng pulas payun.

Métode corak positip: Éta pikeun pulas dua kawat beusi atanapi sababaraha kawat beusi kana tali kawat beusi dua kali teras gulung kawat gantung di sakitar kawat beusi dua kali.

Métode ngabalikkeun sabalikna: Kahiji, kawat berduri téh tatu dina kawat utama (nyaéta, kawat beusi tunggal) teras kawat beusi dipintal sareng dipintal janten kawat dua gantung.

Métode pulas positip sareng négatip: Éta nyaéta pulas dina arah anu sabalikna tina arah mana kawat berduri anu tatu di sakitar kawat beusi utama. Éta henteu dipintal dina hiji arah.

Klasifikasi Ngolah

image3
image4

Alesan pikeun pengobatan permukaan nyaéta pikeun nguatkeun résistansi korosi sareng manjangkeun umur jasa. Perlakuan permukaan kawat berduri galvanis galvanis, anu tiasa janten elektro-galvanis atanapi hot-dip galvanis; Perlakuan permukaan kawat berduri PVC nyaéta coated PVC, sareng kawat berduri di jero nyaéta kawat hideung, kawat listrik sareng kawat galvanis anu dicelupkeun.

Kawat berduri aluminium-clad mangrupikeun produk énggal anu énggal-énggal dipasarkeun. Beungeut na ditutupan ku lapisan aluminium, anu disebut ogé aluminisasi. Sadayana terang yén aluminium henteu keyeng, janten plating aluminium dina permukaan tiasa ningkatkeun pisan résistansi korosi sareng ngajantenkeun langkung lami. Tujuan kawat berduri: digunakeun pikeun pencegahan maling sareng perlindungan di pabrik, villa swasta, lantai heula gedong padumukan, tempat konstruksi, bank, penjara, pabrik percetakan uang kertas, mesin militér, bungalow, témbok rendah sareng tempat sanés.

Spésifikasi sareng Biaya Akuntansi

Ukuran kawat BWG Jarak Barb 3 " Jarak bar 4 " Jarak barbed 5 " Jarak Barb 6 "
12x12 6.0617 6.759 7.27 7.6376
12x14 7.3335 7.9051 8.3015 8.5741
12-1 / 2x12-1 / 2 6.9223 7.719 8.3022 8.7221
12-1 / 2x14 8.1096 8.814 9.2242 9.562
13x13 7.9808 8,899 9.5721 10.0553
13x14 8.8448 9.6899 10.2923 10.7146
13-1 / 2x14 9.6079 10.6134 11.4705 11.8553
14x14 10.4569 11.659 12.5423 13.1752
14-1 / 2x14-1 / 2 11.9875 13.3671 14.3781 15.1034
15x15 13.8927 15.4942 16.6666 17.507
15-1 / 2x15-1 / 2 15.3491 17.1144 18,406 19.3386

Itungan Biaya Kawat Barbed

total beurat X (harga saham X70% + harga kawat berduri X30%) + biaya ngolah

Itungan Harga Sabalikna Kawat Barbed

Ka hareupna, urang bakal daptar data anu paling réalistis pikeun sing saha waé pikeun langkung lengkep.

1. Harga batang kawat didasarkeun kana cutatan rod kawat pangénggalna dina 22 Séptémber 2014. Kusabab pangaruh tina surplus produksi baja nasional, harga waja umumna turun. Harga per ton batang kawat nyaéta sakitar RMB 2580 per ton.

2. Harga pengolahan rod kawat. Sacara umum, spésifikasi kawat berduri nyaéta kawat beusi No. 14 (220mm) sareng kawat beusi No. 12 (260mm). Biaya pamrosésan pikeun kawat elektro-galvanis numutkeun spésifikasi 220mm pangénggalna sakitar RMB 750 per ton. Tangtosna, aya hot-dip galvanizing sareng palapis palastik, sareng sajabana, anu teu didaptarkeun di dieu.

3. Ngolah biaya. Kawat berduri 220mm, jarak anu gantung nyaéta 12com, biaya pengolahan per ton nyaéta 320 yuan.

Ku alatan éta, harga ex-pabrik 220mm kawat berduri biasa per ton nyaéta 2580 + 750 + 320 = 3650 RMB per ton, sareng éta henteu kalebet angkutan barang. Upami palanggan ngaraos yén harga kawat berduri tinggi nalika ngagaleuh, anjeun tiasa nyebatkeun sakedik. Turunkeun harga. Ningali ieu, kuring henteu terang naha sadayana langkung yakin kana harga kawat berduri? Kuring ogé ngingetan ka sadayana pikeun nangtoskeun matéri, spésifikasi, sareng ukuranana sateuacan mésér kanggo ulah ditipu.


Waktos Post: Sep-16-2020