Bubuka tina gabion net

Jaringan Gabion tiasa dianggo pikeun pangrojong lamping, dukungan pit pondasi, jaring gabion beton disemprot dina permukaan batu, vegetasi lamping (penghijauan), pager isolasi karéta api sareng jalan tol, sareng tiasa ogé dijantenkeun kurungan sareng tikar jaring pikeun Walungan perlindungan anti scouring, bendungan sareng laut, ogé kandang anu dipaké pikeun nutup waduk sareng walungan. Bencana walungan anu paling parah nyaéta karuksakan tebing walungan ku cai, ngabalukarkeun banjir, ngabalukarkeun kaleungitan nyawa sareng harta benda sareng érosi taneuh. Ku alatan éta, nalika ngarengsekeun masalah di luhur, aplikasi jaring gabion parantos janten salah sahiji solusi anu pangsaéna, anu sacara permanen tiasa nangtayungan ranjang walungan sareng bank.

13

1. Struktur fléksibel tiasa adaptasi sareng parobahan lamping tanpa rusak, sareng ngagaduhan kaamanan sareng stabilitas anu langkung saé tibatan struktur kaku;

2. Kamampuan anti scouring anu kuat, tiasa tahan laju aliran cai maksimum 6m / s;

3. Strukturna sacara alami cai perméabel sareng gaduh kasabaran anu kuat kana pangaruh alami sareng nyaring tina cai taneuh. Padet anu ditunda sareng kalut dina cai tiasa disimpen dina tihang batu, anu kondusif pikeun tumuh tutuwuhan alami sareng laun-laun malikkeun lingkungan ékologis aslina.

Jaringan gabion didamel dina bentuk kawat beusi atanapi bolong kawat polimér, anu tiasa ngalereskeun batu dina posisi anu pas. Kandang kawat mangrupikeun struktur anu didamel tina kawat dikepang atanapi dilas. Dua struktur ieu tiasa electroplated, sareng kotak kawat dikepang tiasa ditambihan ku PVC. Ngagunakeun batu keras tahan cuaca salaku pangeusi, éta moal gancang peupeus kusabab keusik tina tilelep dina kotak batu atanapi gabion. Gabion anu béda-béda jinis batu blok ngagaduhan ciri anu béda. Batu-batu poligonal tiasa dipasangkeun ogé, sareng kandang batu anu dieusianana henteu gampang cacad.

Dina rékayasa lanskap, panyalindungan lamping jalan raya, perlindungan tanggungan bendungan sareng restorasi lamping gunung anu lungkawing sok janten nyeri sirah pikeun insinyur sareng teknisi. Salami mangtaun-taun, aranjeunna parantos ngajajah metode ékonomis sareng merenah anu sanés ngan ukur tiasa nyumponan sarat panyalindungan gunung sareng pantai anu stabil, tapi ogé ngahontal pangaruh penghijauan lingkungan. Laun-laun, téknologi ieu mimiti permukaan, nyaéta téknologi aplikasi tina jaring gabion ékologis.

Produk jaring gabion beragam, utamina dianggo pikeun perlindungan lungkawing sareng tembok panahan, panyalindungan jambatan, panyalindungan walungan, panyalindungan jalan raya, panyalindungan lereng sisi, pamutahiran lamping bank walungan ékologis sareng proyek sanés.


Pos waktos: Aug-08-2020