Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Produk

  • single strand barbed wire machine

    mesin kawat berduri untai tunggal

    Pedaran mesin kawat berduri untai tunggal CS-B kawat gantung tunggal-strand diwangun ku dua bagian: gulungan sareng gulungan, sareng dilengkepan tilu gulungan. Mesin tiasa dioperasikeun kalayan lancar, kalayan low noise, kaamanan produksi tinggi, konsumsi énergi rendah sareng efisiensi produksi tinggi. Kontrol cacah éléktronik anu maju mangrupikeun hiji-hijina alat anu ayeuna ngahasilkeun kawat berduri tunggal. Bahan baku: kawat waja karbon-kualitas rendah kualitas luhur (elektro-galvanis, hot-dip galvanis, plastik c ...
  • Double Strand Barbed Wire Machine

    Ganda Strand Barbed Mesin Kawat

    Ganda Strand Barbed Wire Machine CS-Mesin kawat waja diwangun ku dua bagian: gulung-gulung sareng rewinding. Éta dilengkepan opat gulungan pamayaran. Bagéan mesin dianggo sauyunan, beroperasi lancar, beroperasi fleksibel sareng andal, sareng ngadopsi kontrol étang éléktronik anu maju. Hiji-hijina alat anu ayeuna ngahasilkeun kawat berduri dua untai. Bahan baku: kawat waja karbon-rendah kualitas luhur (éléktro-galvanis, panas-beuleum galvanis, palapis plastik, disemprot) kawat. Kawat duri beusi ...
  • Chain link fence machine

    Mesin pager link

    Mesin Pager Ranté Link pager ranté otomatis pager mesin ogé disebut mesin inten bolong, mesin bolong pangrojong tambang batubara, mesin jangkar bolong. Mesin pager link ranté nyaéta mesin kawat bolong anu nganyam kawat waja karbon-low, kawat stainless steel, kawat alloy aluminium, kawat PVC sareng kabel kawat semprot kana pager ranté link. Gridna seragam, permukaanna rata, sareng penampilan na elegan. , Lebar kawat anu tiasa diatur, diameter kawat anu tiasa diatur, henteu gampang dikorosi, umur panjang, saderhana ...
  • hydraulic baler

    baler hidrolik

    Hidrolik Baler Mesin ieu utamina diwangun ku pigura, plat tekanan, silinder minyak, unit pompa minyak, tank minyak, kotak listrik sareng sajabina. Nalika mesin dioperasikeun, minyak tekanan anu disayogikeun ku unit pompa minyak diwatesan ku klep kaamanan sareng lebet kana klep panunjuk manual. Nalika klep arah manual jalan dina posisi kénca, minyak tekanan lebet kana rohangan luhur silinder, sareng pelat tekanan ngalir ka handap ngalangkungan piston sareng rod piston. Th ...
  • Gabion mesh machine

    Mesin Gabion bolong

    Gabion bolong mesin Batu kandang mesin bersih disebut ogé mesin net héksagonon ageung. Mesin gabion bolong ieu ngagaduhan struktur anu horisontal sareng dianggo ngahasilkeun meshes héksagonal ageung kalayan sagala rupa lébar sareng sababaraha ukuran bolong. Bahan baku na tiasa kawat beusi galvanis atanapi kawat beusi polivinil klorida, kawat beusi GALFAN sareng sajabina. Mesin gabion bolong tiasa nyayogikeun produk gabion bolong pikeun sababaraha proyék konstruksi. Produk Gabion biasana dianggo ngajaga sareng ngadukung jalan, ...
  • Gabion winding machine

    Mesin gulungan Gabion

    Mesin Gabion Winding Mesin spring winding mangrupikeun paranti ngadukung mesin kandang batu. Alatna ngagaduhan sababaraha batang spring berliku, anu muterkeun dina waktos anu sami saatos ngamimitian, Cinyusu sacara otomatis tatu, sareng éta tiasa diputer sareng tatu sababaraha lapisan kanggo ningkatkeun panjang spring anu ngagulung, ngirangan jumlah parobihan nalika muterkeun kawat, sareng ningkatkeun efisiensi kawat pulas. Mesin spring winding ngan ukur kedah ngarobih ...
  • Automatic hexagonal wire mesh machine

    Mesin bolong kawat héksagonal otomatis

    Otomatis Hexagonal Wire Mesh Machine Hexagonal wire bolong nyaéta bolong kawat anu diwangun tina diagonal cut wire mesh (hexagonal) anyaman tina kawat logam. Diaméter kawat anu digunakeun beda-beda numutkeun ukuran bolong kawat héksagonal. Kisi héksagonal alit kalayan lapisan logam galvanis biasana nganggo kawat logam kalayan diaméter 0.4-2.0 mm, sedengkeun grid sareng lapisan PVC biasana nganggo kabel logam PVC kalayan diaméter 0.8-2.0 mm. Jaring héksagonal jenis ieu seueur dianggo dina jaring isolasi tegalan ...
  • hexagonal wire mesh machine

    mesin bolong kawat héksagonal

    Mesin Kawat Hexagonal Kawat Jala Hexagonal wire bolong mangrupikeun kawat bolong anu didamel tina bolong kawat beveled (héksagonal) anu dianyam tina kawat logam. Diaméter kawat anu digunakeun beda-beda numutkeun ukuran bolong kawat héksagonal. Kisi héksagonal alit kalayan lapisan logam galvanis biasana nganggo kawat logam kalayan diaméter 0.4-2.0 mm, sareng anu nganggo lapisan PVC biasana nganggo kabel logam PVC kalayan diaméter 0.8-2.0 mm. Jaring héksagonal jenis ieu seueur dianggo dina jaring isolasi lahan pertanian, padang rumput heureuy ...
  • Garden Net Machine

    Mesin Net Taman

    Mesin anyaman jaring kebon anu dihasilkeun ku pabrik urang mangrupikeun jinis mesin anyaman jaring logam anyar kalayan ciri unikna nyalira. Rangkaian produk ieu nganggo téknologi anyaman kawat bolong, anu sacara langsung tiasa ngahasilkeun jaring kebon kalayan spésifikasi anu pas. Rupa-rupa mesin sareng asesoris tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Pigura na utami dilas ku baja saluran kualitas luhur, sareng kakuatan na disayogikeun ku motor listrik. Mesin anyaman kebon kebon logam ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi stabil, kinerja anu saé, efisiensi tinggi sareng pangropéa anu merenah.
    Mesin diwangun ku bagian kawat jalangan sareng kawat nempatkeun bagian. Mesin peryogi padamel pikeun beroperasi.
  • Small Winding Machine

    Mesin Winding Leutik

    Mesin anu diproduksi ku pabrik kami khusus dianggo pikeun ngahasilkeun coil alit. Éta disetir ku motor, sareng aya kotak kontrol pikeun masangkeun panjang anu ditangtoskeun. Saatos mencét tombol saklar, éta bakal otomatis lirén nalika panjang anu parantos dihontal. Sora anu tiasa dianggo dina mesin ieu lemah pisan. Rupa-rupa modél tina séri mesin ieu tiasa didamel sesuai sareng sarat. Mesin ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi stabil, kinerja anu saé, efisiensi tinggi sareng pangropéa anu merenah.