Mesin Winding Leutik

Pedaran pondok:

Mesin anu diproduksi ku pabrik kami khusus dianggo pikeun ngahasilkeun coil alit. Éta disetir ku motor, sareng aya kotak kontrol pikeun masangkeun panjang anu ditangtoskeun. Saatos mencét tombol saklar, éta bakal otomatis lirén nalika panjang anu parantos dihontal. Sora anu tiasa dianggo dina mesin ieu lemah pisan. Rupa-rupa modél tina séri mesin ieu tiasa didamel sesuai sareng sarat. Mesin ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi stabil, kinerja anu saé, efisiensi tinggi sareng pangropéa anu merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Mesin Winding Leutik

Nami: Kawat nutup-kawat Kawat coiled leutik

Pamakean: dipaké pikeun beungkeutan kawat konstruksi, ngariung ngebon, panjang, diaméterna gulung, bungkus tiasa dihasilkeun numutkeun sarat konsumén, merenah, gancang sareng éndah.

Kawat coiled leutik dibagi kana kawat coiled leutik galvanis, kawat coiled leutik PVC, kawat coiled leutik annealed, stainless steel kawat leutik coiled, tembaga-dilapis kawat coiled leutik, kawat tambaga kawat coiled leutik, jsb.

Spésifikasi: Diaméter batin 4 cm \ 5 cm \ 6 cm \ 10 cm Spesifikasi sanésna tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

Diaméter kawat: 0.6-4mm

Bahan: kawat hideung, pvc, kawat galvanis.

Kawat coiled leutik anu dihasilkeun dianggo pikeun kawat bantosan konstruksi, beuratna sakitar 1-1.5 kg, sareng padamelna tiasa ngangkut kana awak supados gampang dianggo. Diaméterna jero nyaéta 4,5-5 cm, diaméter luarna 11-12 cm, sareng kandelna 4 titik kerja. Éta ogé tiasa numutkeun ka kabutuhan pelanggan Produksi, penampilanna diubaran ku pencegahan karat pikeun nyegah karat.

Tampilan produk

Small winding machine (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami