Produk utama kami nyaéta: mesin corak kawat héksagonal bolong biasa, mesin corong kawat héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong héksagonal corak positif sareng négatip, mesin bolong kawat gabion horisontal, mesin bolong kawat beurat-tugas, mesin pager ranté link, mesin bolong kawat berduri, Mesin gambar kawat sareng sababaraha produk mesin kawat bolong.

Mesin gambar kawat

  • Small Winding Machine

    Mesin Winding Leutik

    Mesin anu diproduksi ku pabrik kami khusus dianggo pikeun ngahasilkeun coil alit. Éta disetir ku motor, sareng aya kotak kontrol pikeun masangkeun panjang anu ditangtoskeun. Saatos mencét tombol saklar, éta bakal otomatis lirén nalika panjang anu parantos dihontal. Sora anu tiasa dianggo dina mesin ieu lemah pisan. Rupa-rupa modél tina séri mesin ieu tiasa didamel sesuai sareng sarat. Mesin ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur saderhana, operasi stabil, kinerja anu saé, efisiensi tinggi sareng pangropéa anu merenah.